Nieuws

Helaas komt Grandma Chandra niet naar Nederland/BelgiŽ 08/22/17

Door onvoorziene omstandigheden komen Grandma Chandra en haar moeder Cat niet naar Nederland/België in september.

Much Love from Grandma and Cat.

Agenda

Nieuwsbrief

Klik hier voor een overzicht en het downloaden van de recente nieuwsbrieven.

U kunt zich hier aanmelden voor de Grandma Chandra nieuwsbrief.

Voornaam
Email

FAQ

Grandma Chandra is een bijzonder 27-jarig lichtwezen in menselijke vorm, die zich volledig bewust is van haar multidimensionele aard en die in staat is om deze kwaliteiten te "zien" in mensen en andere bewuste wezens.

Alhoewel ernstig gehandicapt, heeft ze het vermogen om toegang te krijgen
tot informatie van andere dimensies, van deze werkelijkheid en de kosmos.
Ze communiceert telepathisch en/of via een vertaler met mensen, engelen,
buitenaardsen ( ET's) en andere bewuste wezens zoals dolfijnen en walvissen.
Ook bezoekt ze mensen in de droomstaat om met hen te werken.

Doordat ze een diepgaande kennis heeft van energie en het Licht Lichaam, is ze in staat om hulpmiddelen in de vorm van essentiële oliën en CD's te ontwikkelen. Zowel de oliën als de CD's activeren de codes, die reeds latent in die persoon aanwezig zijn. De codes zijn een soort sleutels die de doorgang naar een volgend niveau van bewustzijn openen.

Op Grandma's CD, "The Awakening Codes of Grandma Chandra" wordt uitgelegd hoe iemand zijn eigen meestergetal kan vinden, zoals 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 en 99.Dit zijn individuele codes. Nadat je je meestergetal of meestergetallen hebt gevonden en je luistert vervolgens naar de CD met de intentie om deze codes te activeren, zullen o.a. de 7 zegels van het lichaam, de chakra's, open gaan en zich verbinden met de planetaire chakra's. Die kunnen je naar een volgend niveau van Vrede en Ascension brengen.

Grandma werkt non-verbaal en op het vibrationele niveau van het Lichtlichaam of het Lichtgevende Energie Veld. Het is een misverstand om te denken dat Grandma iets "doet". Haar vermogen om het Veld te lezen, geeft haar specifieke informatie die nodig is voor iemand om zichzelf te helpen. Daarnaast adviseert Grandma met bewegingen, oliën en het luisteren naar haar CD's.

Grandma begrijpt door het lezen van het Lichtlichaam welke energetische hulpmiddelen nodig zijn om blokkeringen te verwijderen. Ze adviseert dan verschillende combinaties van geluid, beweging en aromatherapie, die direct inwerken op het energetische veld van die persoon. Dit ontsluit de eigen interne informatie, die leidt tot het oplossen van de obstakels en geeft de mogelijkheid tot de "volgende stap" op het pad van de Zielemissie.