Nieuws

Veranderingen in verkoop oliŽn Grandma Chandra 02/11/16

Grandma Chandra heeft besloten de verkoop van de oliën voorlopig zelf te doen. Na al die jaren moet ik ineens aan dingen voldoen die ik niet kan garanderen. Het was of daar voor tekenen of stoppen. Ik heb voor het laatste gekozen omdat ik het niet kan garanderen. Zolang ik oliën in voorraad heb blijf ik ze natuurlijk verkopen. Als ze niet meer op voorraad zijn, zal dat bij de olie in de webshop staan. Ik koop geen nieuwe oliën meer in en heb ook bijna geen kleine flesjes meer. Ik ga er naar op zoek. In de tussentijd kun je natuurlijk wel een dram bestellen, maar worden deze geleverd in een 9 ml flesje.

Grandma komt dit voorjaar niet naar Nederland 08/05/15

G'ma en Cat komen niet naar Nederland dit voorjaar.

Agenda

Nieuwsbrief

Klik hier voor een overzicht en het downloaden van de recente nieuwsbrieven.

U kunt zich hier aanmelden voor de Grandma Chandra nieuwsbrief.

Voornaam
Email

Welkom op de Europese website van Grandma Chandra

Grandma Chandra is mens en multidimensioneel lichtwezen tegelijkertijd.Zij is van jongs af aan helderziend, helderhorend en heldervoelend en zij volgde onderwijs voor hoogbegaafden en studie's in fysica en wiskunde ondanks haar fysieke handicap dat zij niet kan lopen en niet kan spreken. Zij is zoals een avatar volledig gericht op hulp aan de mensheid om de trillingsfrequentie van mens en aarde te verhogen. Zij kan de subtiele lichtlichamen van mensen aflezen, waardoor ze weet waar in het lichaam en de geest onbalans bestaat en hoe die opgeheven kan worden. Zij is zeer telepathisch en werkt met vele mensen op afstand. Zij kent de taal van de walvissen en dolfijnen.Grandma Chandra is nu 28 jaar. Zij heeft op haar 16e de eretitel Grandma ontvangen van Chief Golden Eagle van de Yankton Sioux. Grandma Chandra heeft in 2004, in 2007 , 2009, 2010, 2011, 2012  en in 2013 Nederland, Engeland en België bezocht. In 2014 zal zij niet in Europa zijn.
Grandma Chandra heeft prachtige essentiële olien ontwikkeld die een diepgaande transformerende werking hebben voor toepassing door therapeuten en gebruik van mensen die zich hiertoe aangetrokken voelen. 

Een door Grandma geïnspireerde Mp3 the Awakening Codes bestaat uit gezongen gewijde teksten uit vele landen, die resoneren met in het lichaam opgeslagen codes, waardoor mensen een volgende stap in bewustzijn kunnen maken. Met de Mp3 the Whalespeak activeert zij de boodschap van de walvissen aan de mensheid in onszelf. en er is nu ook een 3e Mp3 the Magdalene Codes.

 

Door te leven vanuit lichtheid, lichtvoetigheid en passie komen we steeds dichter bij onze planetaire 'lichtwerker' missie!

 

Email: pietie@grandmachandra.nl
Pietie Tel: +316-48528524

De Amerikaanse site: www.grandmachandra.com