Nieuws

Helaas komt Grandma Chandra niet naar Nederland/BelgiŽ 08/22/17

Door onvoorziene omstandigheden komen Grandma Chandra en haar moeder Cat niet naar Nederland/België in september.

Much Love from Grandma and Cat.

Agenda

Nieuwsbrief

Klik hier voor een overzicht en het downloaden van de recente nieuwsbrieven.

U kunt zich hier aanmelden voor de Grandma Chandra nieuwsbrief.

Voornaam
Email

Informatie

Grandma Chandra is een uniek multi-dimensionaal wezen, een levend wonder in een ernstig lichamelijk gehandicapt lichaam die zorgt voor een veilige plek om naar antwoorden te gaan.

Ze is een ervaren, creatieve en betrouwbare adviseur en werkt telepathisch met ons zodat belemmeringen  kunnen verdwijnen ivm onze ascenion. Ze biedt vitale informatie, begeleiding door middel van haar diensten, alsmede huiswerk in de vorm van haar producten om haar klanten te ondersteunen in hun fysieke, emotionele en spirituele welzijn.

Als je Grandma Chandra  ontmoet, kun je  hart openingen, beelden, geluiden, woorden ervaren en reinigings tranen evenals blokkades worden vrijgegeven. Grandma werkt met al haar klanten, Engelen, Benevolent buitenaardsen, gidsen en Verheven Meesters op alle dimensies tegelijk.

Ze heeft de mogelijkheid om toegang tot informatie uit andere dimensies, deze realiteit en de kosmos. Ze communiceert telepathisch en soms, door middel van een vertaler met de mens, Engelen, Benevolent Buitenaardsen en andere levende wezens, zoals dolfijnen en walvissen.
Grandma bezoekt vaak mensen in hun droom staten samen te werken met hen voordat ze ontmoet ze in de fysieke realiteit.