Nieuws

Helaas komt Grandma Chandra niet naar Nederland/BelgiŽ 08/22/17

Door onvoorziene omstandigheden komen Grandma Chandra en haar moeder Cat niet naar Nederland/België in september.

Much Love from Grandma and Cat.

Agenda

Nieuwsbrief

Klik hier voor een overzicht en het downloaden van de recente nieuwsbrieven.

U kunt zich hier aanmelden voor de Grandma Chandra nieuwsbrief.

Voornaam
Email

SINGLE ESSENTIAL OLIËN

 Bestellen:  stuur aub een email naar pietie@grandmachandra.nl

Amber : is mannelijk, houtig en brengt de klieren in ons lichaam in balans.  Hij is verbonden met Meester Getal # 77, de heilige geometrie vorm is de Levensbloem en de trillingsfrequentie is 2000.

Frankincense : ook een mannelijke olie met een houtige geur. Het was een van de geschenken die aan Christus werd gegeven bij zijn geboorte. Hij reinigt en vergroot het aura Hij is verbonden met Meester Getal # 88, de heilige geometrie is de  Isocahedron en de trillingsfrequentie is 4000.

Jannat-al-Ferdowz : Een vrouwelijk bloemen mengsel wat een Sufi geheim is. Zij is de enige olie waar de Sufi Meesters niet precies van vertellen welke planten en bloemen zij bevat. Jannat opent het hartchakra voor de liefde en zegeningen die de ware kern van alle geloofssytemen zijn. Haar Meester Getal is # 55, de heilige geometrie is de Metatron Kube en de trillingsfrequentie is 11,000.

Jasmine : Een vrouwelijk bloemenmengsel die favoriet is bij de Sufi Meesters in Turkije, omdat ze helpt bij depressie’s. Haar Meester Getal is # 22, de heilige geometrie is de Tube Torus en de trillingsfrequentie is 8000.

Lily of the Valley : Een vrouwelijke bloemen olie die het openen van de lichaamskanalen bevordert om onze vorige levens te gaan herinneren. de heilige geometrie is de Vesica Pisces is haar geometrische vorm , haar Master Getal is # 11 en de trillingsfrequentie is 9000.

Musk : Een mannelijke olie die een combinatie is van houtig en bloemen. Hij was een favoriet van de Profeet Mohammed om angst, stress en hartkloppingen te verhelpen. de trillingsfrequentie is 10,000, zijn Meester Getal # 99 en hij resoneert met de Levensboom in de heilige geometrie.

Myrrh :Een houtige mannelijke olie die de favoriet was van Moses. Hij heelt emotionele wonden, de trillingsfrequentie is 4000 en is verbonden met het Meester Getal # 66. De icosahedron is zijn geometrische vorm.

Patchouli :Een mannelijke geur uit India die houtig is van aard. Hij is verbonden met Vishnu, de Instandhouder. Oorspronkelijk in India gebruikt om stoffen tegen motten te beschermen en hij  heeft een verjongend effect op de huid. Zijn Meester Getal is # 22, het vibratie getal 7000 en hij is verbonden met de heilge geometrie van de Egg of Life.

Rose :De meest vrouwelijke olie is bekend als “de moeder der geuren en de koningin van de tuin”. Roos is opwekkend, reinigt en zuivert de mentale, fysieke en emotionele velden.  Ze heeft vibratiegetal 10,000, een Meester Getal van  # 99 en is verbonden met de Ster Tertraheder, die de meest voorkomende vorm is in deze tijd op Aarde.

Sandalwood : Een mannelijke olie die gebruikt wordt voor hoog spirituele bespiegelingen. Hij ondersteunt de opening van het kruinchakra. En vibreert op het Meester Getal # 99, de octaheder is zijn  geo Een vrouwelijke bloemenmengsel dat wordt gebruikt om het zelf vertrouwen te versterken, slapeloosheid te verhelpen en diepe ontspanning teweeg te brengen. Haar Meester Getal is

 Violet : # 33 en de kubus haar geometrische vorm. Haar vibratiegetal is 4000.metrische vorm en het vibratiegetal 11,000.

 Bestellen:  stuur aub een email naar pietie@grandmachandra.nl