Nieuws

Helaas komt Grandma Chandra niet naar Nederland/BelgiŽ 08/22/17

Door onvoorziene omstandigheden komen Grandma Chandra en haar moeder Cat niet naar Nederland/België in september.

Much Love from Grandma and Cat.

Agenda

Nieuwsbrief

Klik hier voor een overzicht en het downloaden van de recente nieuwsbrieven.

U kunt zich hier aanmelden voor de Grandma Chandra nieuwsbrief.

Voornaam
Email

Soefi draai

 Draaien tegen de zwaartekracht zorgt voor vertraging in het fysieke verouderings proces.

STAP EEN :
Als je boven de evenaar bent, draai je met de klok mee. Dit betekent dat je een klok "ziet" op een tafel voor je waar je bovenop kijkt.

Het cijfer wat het dichtst bij je lichaam te zien is, zal dan 6 uur zijn , het cijfer direct tegenover je 12 uur, aan je rechterhand is het 3 uur en aan je linkerhand 9 uur. Om je lichaam met de klok mee te draaien, moet je lichaam bewegen van 12 naar 3 naar 6 naar 9 en terug naar 12 uur. N.B : Europa en de Verenigde Staten liggen boven de evenaar.

Als je onder de evenaar bent, draai je tegen de klok in. Met de klok op de tafel voor je op dezelfde manier als hierboven beschreven, beweeg je je lichaam van 12, naar 9, naar 6, naar 3 en terug naar 12 uur. N.B. : Australïe en Afrika liggen onder de evenaar.

STAP TWEE :
Als je met de klok meedraait, breng je je rechterarm recht naar voren en wijs je met de punt van de duim naar boven. Als je tegen de klok indraait, gebruik je je linkerarm en de duim in dezelfde positie. Kijk om je heen om iets te vinden, wat gebruikt kan worden als een orientatie punt zoals een schilderij , spiegel of stoel in de kamer of een struik, boom , berg of strand als je buiten bent. Iedere keer als je een hele cirkel maakt en dit orientatiepunt , zoals de boom of de spiegel ziet, tel je mentaal " éen " "twee" enz.

STAP DRIE :
 Begin langzaam en je zult vanzelf snelheid ontwikkelen. Ik begon mensen te adviseren om 33 omwentelingen te maken om daarna op te bouwen tot 66 en daarna 99 omwentelingen per dag. De tijd is echter op alle niveau's aan het versnellen, dus ik zeg nu dat we 99 omwentelingen per dag moeten maken.

STAP VIER :
DE MEEST BELANGRIJKE STAP is het stoppen met draaien zonder jezelf of anderen pijn te doen - Als je klaar bent met 99 draaien, druk je de palmen van je handen tegen elkaar in een bidpositie en druk je ze zo hard als je kunt tegen elkaar , terwijl je benen gespreid staan op schouderhoogte en je diep doorademt. Verbreek deze houding NIET totdat de kamer of de hele omgeving is GESTOPT met draaien. De druk op je palmen stuurt boodschappen naar je armen en schouders en naar de zenuwen in je nek en hoofd om deze te laten stoppen met draaien.

Blessings, Liefde en Licht voor Alle Levende Wezens

 Grandma Chandra